skip to Main Content
06 29 335 465 jgvink@pianovisions.nl

Primeur: Phoenix piano met Kevlar zangbodem

Nu beschikbaar in onze Showroom:  een primeur!!

Deze revolutionaire piano is de eerste piano met een zangbodem van Kevlar. Kevlar is oersterk, zeer flexibel en heeft desondanks de warme klank van een houten zangbodem.

Geoptimaliseerd voor gebruik in opname-studio’s

Phoenix piano’s zijn optimaal geschikt voor gebruik in opname studio’s. Hier komen ze volledig tot hun recht, omdat de klank zich zeer goed leent voor kraakheldere opnames waaraan weinig nabewerking nodig is.

PianoVisions heeft recent een Phoenix 130 piano met Carbon Fibre zangbodem geleverd aan de pianist van de band van Davina Michelle. Deze gaat binnenkort in gebruik worden genomen in hun opname-studio.

De kast van Phoenix piano’s worden gebouwd bij de gerenommeerde Steingräber & Sohne pianofabriek in Duitsland. Daarna worden ze in Engeland afgebouwd met de allerlaatste technieken op pianogebied.

Er zitten onder andere kam-agraffen in die voor een optimale klankoverdracht van de snaren naar de Kevlar zangbodem zorgen. Hierdoor heeft een 130 cm hoge piano de kracht van een volledige vleugel. Het piano mechaniek is geoptimaliseerd waardoor het enorm fijn speelt. Toetsen van hoogwaardige kunststof die ademen en voelen als ivoor.

Prijs: op aanvraag

Back To Top