skip to Main Content
06 29 335 465 jgvink@pianovisions.nl

Uitgebreid aanbod vleugels en piano's in iedere prijsklasse

PianoVisions biedt een scala aan instrumenten voor zowel de beginner tot de concertpianist van wereldfaam. Maak geheel vrijblijjvend een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Inkoop instrumenten

U kunt bij ons uw huidige instrument inruilen of te koop aanbieden.

Onderhoud bij u op lokatie

Behalve een stembeurt heeft uw vleugel of piano ook onderhoud nodig. Speelt uw instrument niet meer zo fijn als toen u hem net had? Vraag ons advies of een vrijblijvende offerte.

PianoVisions is gespecialiseerd in het reviseren en onderhouden van vleugels. Wij hebben onze eigen werkplaats en kunnen allerlei werkzaamheden voor u uitvoeren.

Revisie van vleugels en piano's in eigen werkplaats

Behalve een regelmatige stembeurt heeft uw instrument ook onderhoud nodig. Na een onderhoudsbeurt speelt uw instrument weer soepel en egaal. In sommige gevallen zijn grotere werkzaamheden nodig, zoals bijvoorbeeld opnieuw besnaren. Als dit noodzakelijk zal uw instrument naar onze werkplaats moeten worden vervoerd. Indien gewenst kunnen wij u een tijdelijk instrument leveren.

Optimalisatie van de speelaard en klank

Als u niet tevreden bent over de speelaard van uw instrument biedt PianoVisions de mogelijkheid om een optimalisatie van het mechaniek uit te voeren. Ook de klank kan hiermee worden verbeterd.

Bij u thuis kunnen wij door het uitvoeren van diverse metingen en het wegen van enkele piano onderdelen u een goed beeld geven van de stand van zaken en laten zien of en hoe het instrument verbeterd kan worden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Stemmen

Is uw piano of vleugel vals en u zoekt een betrouwbare en goede pianostemmer? Maak een afspraak.

Restauratie van pianola's

Ben u in het bezit van een pianola, maar werkt deze niet of niet goed meer? PianoVisions heeft veel ervaring met het restaureren van deze bijzondere instrumenten. Van 65-toons, 88-toons tot reproductie pianola’s zoals Duo-Art en Ampico kunnen wij weer tot leven wekken. U bent van harte welkom in onze toonzaal om voorbeelden te beluisteren en de mogelijkheden van een restauratie te bespreken.

Back To Top